0
0
0

BagsMag

КОД: SR6959 Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 5
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 5 Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешна преграда с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: висо..
64.00лв.
Купи
КОД: SR6959 Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 4
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 4 Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешна преграда с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: висо..
64.00лв.
Купи
КОД: SR6959 Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 3
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 3 Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешна преграда с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: висо..
64.00лв.
Купи
КОД: SR6959 Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 2
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 2 Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешна преграда с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: висо..
64.00лв.
Купи
КОД: SR6959 Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 1
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа и лак модел 1 Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешна преграда с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: висо..
64.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в цвят циклама
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в цвят цикламаЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. ..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в цвят априкот
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в цвят априкотЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. ..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в цвят каки
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в цвят какиЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Раз..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в бял цвят
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в бял цвятЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Разм..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в розов цвят
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвятЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Ра..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в син цвят
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в син цвятЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Разм..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в бежов цвят
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в бежов цвятЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Ра..
36.00лв.
Купи
КОД:SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в черен цвят
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвятЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Ра..
36.00лв.
Купи
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA в зелен цвят
0
КОД: SR2005 Малка дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвятЕдно отделение, затварящо се с цип и капак с копче. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон / документи.Дълга дръжка, която се регулира. Външен заден джоб. Ра..
36.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: вис..
58.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височ..
58.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в бежов цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в бежов цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: вис..
58.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: вис..
58.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в жълт цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в жълт цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: висо..
58.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в оранжев цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в оранжев цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: в..
58.00лв.
Купи
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в лилав цвят
0
Дамска чанта SILVIA ROSA от еко кожа в лилав цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен заден джоб с цип. Две къси дръжки. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: вис..
58.00лв.
Купи
--81%
Промоция
КОД: 0031 Малка дамска чанта от естествена кожа в цвят циклама
0
Малка дамска чанта от естествена кожа в цвят циклама Едно голямо отделение затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб, затварящ се с цип. Външен преден джоб, затварящ се с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира..
15.50лв.27.99лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външ..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден в..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден въ..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бял цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бял цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външ..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бежов цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в светло бежов цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един з..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден въ..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външ..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5930 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външен д..
55.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръ..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръжк..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги д..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бял цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бял цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръ..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бежов цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в светло бежов цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги д..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръ..
58.00лв.
Купи
КОД: SR5926 Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвятДве големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръжки,..
58.00лв.
Купи
КОД: IT-54 Чанта / Раница от естествена кожа в черен цвят
0
Чанта / Раница от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с копче. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Две к..
104.00лв.
Купи
КОД: IT-52 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип. Един външен заден джоб, затварящ..
104.00лв.
Купи
КОД: IT-47 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Два външни предни джоба. Един външен заден джоб, затварящ се с цип.Две къси д..
104.00лв.
Купи
КОД: IT-51 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип.Две къси дръжк..
104.00лв.
Купи
КОД: IT-48 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитни копчета.Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Два външни предни джоба.Един външен заден джоб, затварящ се..
104.00лв.
Купи
-14%
Промоция
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят черно с бяло
0
Дамска чанта от естествена кожа в цвят черно с бялоЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Външен заден джоб. Един преден външен джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 20см, ширина: 24см , д..
35.00лв.29.99лв.
Купи
КОД : 1124 Мъжки колан от естествена кожа 4 см в кафяв цвят
0
Мъжки колан от естествена кожа 4 см в кафяв цвят Високо качество телешка кожа в ширина 4 см. Може да изберете размер на дължината от 110 см до 135 см. Дебелина на кожата е 4мм. Коланът може да бъде скъсен...
23.50лв.
Купи
КОД : 1124 Мъжки колан от естествена кожа 4 см в тъмносин цвят
0
Мъжки колан от естествена кожа 4 см в тъмносин цвят Високо качество телешка кожа в ширина 4 см. Може да изберете размер на дължината от 110 см до 135 см. Дебелина на кожата е 4мм. Коланът може да бъде скъсен...
23.50лв.
Купи
КОД : 1124 Мъжки колан от естествена кожа 4 см в черен цвят
0
Мъжки колан от естествена кожа 4 см в черен цвятВисоко качество телешка кожа в ширина 4 см. Може да изберете размер на дължината от 110 см до 135 см. Дебелина на кожата е 4мм. Коланът може да бъде скъсен...
23.50лв.
Купи
-14%
Промоция
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят индиго
0
Дамска чанта на парчета от естествена кожа в цвят индигоЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Външен заден джоб. Един преден външен джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 20см, ширина: 24с..
35.00лв.29.99лв.
Купи