Как повторно да използваме дамската чанта, ако тя е стара, но е жалко да я изхвърлим?

Публикувана от seomax 05/02/2019 0 Коментар(и)

Всички неща се износват с времето. Дамската чанта не е изключение. Обикновено, въпреки леко износения външен вид, е много трудно да изхвърлите любимия си аксесоар. В гардероба имаме нова чанта, а старата събира прах в килера.

Тази статия е за тези дами, които непрекъснато се ядосват за натрупването на ненужни вещи. Време е да използваме старата чанта за нещо полезно. Изненадващо, тя може да реши доста голям брой проблеми в домакинството.

 

1. Реанимация на старата дамска чанта

Най-лесният начин да обновите външния вид на чантата е да я покриете с нова боя. Извършете тази процедура в добре проветрено помещение. Допълнителните материали също ще помогнат да се направи по-оригинално красива чанта. Модерна индивидуална чанта се получава, ако залепите отпред  големи кристали. Можете да направите моден аксесоар, ако използвате стари мъниста, копчета, пера или бродерия.

 

2. Обновяване на дамска чанта от натурална кожа

Няма нужда да бързате да изпратите старата, чанта в кошчето. Използвайки специални продукти за естествена кожа, много дефекти могат лесно да бъдат поправени. Те се продават на средна цена, но те ще бъдат много по-евтини от закупуването на нова висококачествена чанта. Няколко прости манипулации и любимият ви аксесоар може да си възвърне перфектния вид.

дамска чанта ежедневна

3. Пътническа чанта

Събирането на багаж преди пътуване често прилича на катастрофа. Всичко се случва в бързане, объркване и постоянни мисли за това дали сте забравили нещо важно. Най-лесният начин да се уверите, че всички тоалетни принадлежности са опаковани е ако се намират на едно място. Една стара чанта е идеална за съхранение. В старата дамска чанта също така можете да поставите всички най-необходими неща, които трябва да вземете със себе си в случай на извънредна ситуация: документи, лекарства, пари, бижута, вода, най-важното.

дамска чанта ежедневна

4. Чантата се превръща в…..

В стилни сандали. Вместо да хвърляте дамската чанта, изработена от естествена кожа, която наистина обичате, най-добре е да я занесете на обущар. Може би той може да използва материала, за да направи сладък чифт сандали.

 

5. Остарелият аксесоар е чудесен подарък.

Да, звучи странно, но е вярно. Такъв невероятен подарък ще зарадва малките модни момиченца, които обичат да се обличат и играят на възрастни. Няколко от тези стари чанти и можете да направите истинско модно шоу.

 

6. Стилен организатор на файлове

Отдавна остарялата чанта е идеална като място за съхранение на различни файлове. Тази идея изглежда особено привлекателна за финансовите служители по време на данъчния сезон. Вкъщи можете да запазите всички необходими, но рядко използвани документи в старите чанти.

 

7. Помощник в градината

Ако чантата се обърне отвътре или добавите няколко допълнителни джобове към нея, тогава тя може успешно да се използва за работа в градината. Всички градински аксесоари може забележително да бъдат поставени в джобовете.

дамска чанта ежедневна

 

8. Нова модерна възглавница

Обемните чанти от висококачествена кожа не бива да ги изхвърляте. От тях можете да направите елегантни възглавници за диван или офис. За да направите това, просто им дайте форма като напълнете голямата торба с подходящ пълнител. Дори не е необходимо да се шият, защото можете да затворите възглавницата с цип.

 

9. Допълнително използваемо пространство на стената

Стари неизползвани дамски чанти могат да бъдат окачени на стената и да се използват като импровизирани рафтове. Те ще бъдат особено подходящи в кухнята, банята, килера или гаража.

А нова прекрасна чанта можете да си купите от онлайн магазин за дамски чанти Bagsmag.bg, където ще намерите изключително голямо разнообразие на италиански дамски чанти с перфектен дизайн и качество.

Етикети: дамска чанта

Напишете коментар