Как да разберем характера на жената по нейната дамска чанта

Публикувана от seomax 30/10/2018 0 Коментар(и)

Можем да разберем характера на жената по нейната дамска чанта. По това каква дамска чанта си купува жената и как я носи можете да и направите психологически портрет.

 

Какви ли не способи са измисляли мъжете, за да разгадаят тайните на жените. Характерът на жената може да се определи от походката, по ръцете, по очите, по косата. Испански психолози открили още един метод – дамската чанта.

 

Любителките на големи дамски чанти са енергични, начетени, целеустремени, понякога нетърпеливи. Те са забележителни жени, грижливи майки и не търпят към себе си невнимание. От любовта, работата и  ученето очакват незабавни резултати. Жените, които носят големи дамски чанти никога не усложняват житейските обстоятелства, предпочитайки комфорт и простота във всичко.

 

 

Дамите с малки дамски чанти се отличават с остър ум и оригиналност на преценката, те винаги знаят какво искат от живота. Внимателната грижа за външния им вид и очарователната им мечтателност правят жената с миниатюрна чанта, привлекателна за мъжете.

 

Чанти със строга форма се избират от жени, които са активни и практични. Стилът им на облекло е елегантна класика. Дама с такава чанта знае своята цена и не обича повишено внимание към своята особа.

 

Чанти с причудлив и интересен дизайн  избират жени, които по природа са смели, предприемчиви и изключителни. Те не търпят консерватизъм, а в хората ценят преди всичко богатството на техния вътрешен свят и чувството за хумор. Външно изглеждат самодостатъчни и непоклатими, но в действителност са много уязвими: реагират чувствително на критика и тежко преживяват спорове.

 

Жените, които предпочитат дамски чанти в черен цвят са пестеливи и практични. Трудно е да се каже, че те са разговорливи. От обширният кръг приятели и познати те предпочитат най-близките хора. Избират си партньор в живота дълго, внимателно го изучават и до като не се убедят в правилността на избора, го държат на страни.

Чанти с ярки, контрастиращи цветове се избират от активни, завладяващи личности. Мотото им: „Ние трябва да вземем от живота максимумът!“. Въпреки това, прекомерната емоционалност често ги води до скандали или депресии.

 

Светлите, топли цветове на чантата се избират от романтични инфантилни дами. Те са много любознателни и любезни. На тях им е трудно да откажат молба дори на непознати хора. Тези жени обаче винаги имат засилено чувство за самооценка.

За дръжката дамската чанта винаги носят консервативните дами, които никога не си позволяват неприлична реч или поведение. Те са винаги очни и строги. Те предизвикват всеобщо уважение.

На сгъната в лакътя ръка носят чанти жени, умеещи да отстояват себе си. Те се отличават с практичност и разсъдителност, както и неумението да лъжат.

 

Ако чантата е с дълга дръжка и се носи през рамо:

 

 

  • Ако ръката е спусната и неактивна, жената е срамежлива и несигурна в себе си. Тя е загрижена за мнението на другите, тя е склонна да изпитва и анализира неприятните моменти от живота отново и отново.
  • Ако ръката се движи лесно и естествено по време на ходене - това е знак за весела природа. Такава жена е доволна от себе си, обича искрената компания.
  • Ако ръката е издигната до рамото - една смела и енергична жена носи тази дамска чанта. Нейното кредо: „Ако искате да бъде добре - направете го сами".

За ъгълът чантата носи самоуверената жена, безучастна към мнението на околните.

 

Чанта под мишницата носят дами, които са затворени в себе си, чувстват се прекрасно, когато са сами. На тях може да им се довери отговорна работа и е почти невъзможно да ги извадиш от равновесие.

 

По статистика дамските чанти съдържат средно 20-30 предмета! Ето какво можем да кажем за техните собственички, ако погледнем вътре в тях.

 

Поддържан ред показва, че сте точни, педантични, уверени в себе си и сте в състояние да поддържате разговора. Приятелите ви смятат за изключително образовани и любезни.

 

Ако в чантата ви царува абсолютен хаос, вие сте момиче мечтател. Животът често ви поднася чувство на неудовлетвореност, но сте готови отново да махнете с ръка и да продължите да се наслаждавате на любовта, слънцето и общуването с приятели, които имате много.

 

Сред съдържанието на дамската чанта няма почти нищо излишно: вещи, необходими за работа, мобилен телефон, гребен, червило. За такава жена може да се каже, че тя е волева и целеустремена, жена, която знае какво иска от живота. Колегите и близките ценят тази организираност и рационалността на предложените от тези жени решения.

 

„Ненужни“ неща - тригодишните талони, театрални програми, касови бележки, билети за филми, хартийки от бонбони и др., пазят натури, които са консервативни и не са особено пестеливи. В това е трудно да се повярва, но те искрено вярват, че някога всичко това в чантата може да потрябва.

 

Изобилието от сантиментални вещи: снимки на близки, детски рисунки, талисмани и други подобни, ви характеризират като чувствителна, уязвима природа. Често вземате всичко до сърце и страдате от неразбиране на близките.

Напишете коментар