0
0
0

Кожени раници за добрия имидж на всяка студентка

Кожени раници за добрия имидж на всяка студентка

Предимствата на кожените чанти

Кожените чанти са устойчиви на носене. Ако кожата е качествена, няма да се накъсат. За разлика от плата, който пропуска при дъжд и сняг, освен ако не е промазан, кожата изолира и запазва вещите ви сухи. Така няма да се притеснявате, че това, което носите, ще се развали в пороя навън, особено ако е на хартиен носител.

Кожените изделия са много по стабилни за носене, от тези от плат. Сравнете една дамска кожена чанта и модерните, но неиздръжливи пазарски торби, които момичетата носят! Чантата от кожа, не може да бъде издухана от лесно от вятъра, няма да ви се оплете в ръцете, за разлика от омотаващите се дръжки на торбите от плат. Кожените изделия за багаж събират много повече вещи, от торбите от плат. Освен това, издържат на голямо натоварване. В кожена чанта, може да поставите дори бутилка с вода, термос с кафе, обемен чадър, без да се притеснявате, че дръжките ще се скъсат.

Скучни цветове!

Съвременната кожарска индустрия, предлага безброй принтове на младите девойки, от които те да избират. Днес има кожени раници с цветя, с геометрични фигури или с различни апликации. Затова, не е необходимо да се примирявате с класическите цветове черно и кафяво. Може да потърсите своята раница в розово, синьо, зелено.
 
Защо да изберем кожена раница за университета, а не чанта?

Защото това е модерен аксесоар за облеклото на всяка дама. Есен 2018 е запазена територия за кожените облекла и аксесоари, комбинирани със смели цветни палта и сребърни бижута.

Изберете раница, защото може да я носите както на едно рамо, така и на двете рамена, за разлика от платнените торби и другия тип дамски чанти с дръжка. Така ще може да решавате, дали да преметнете небрежно през едното рамо раницата или да разпределите тежестта, използвайки и двете презрамки.

При раницата имате достатъчно място за всичко необходимо за лекции. А раницата е удобна и когато пътувате извън града. Затова може да съчетаете употребата й и да използвате и за туризъм или придвижване от родното място до университета.

С дамската чанта, рамото ви е стегнато и не може да се отпуснете, за да не се изхлузят дръжките. Докато раницата е удобна за носене и ръцете ви са изцяло свободни за друг багаж или дори да ги държите в джобовете, ако е студено.

Кожената раница издава стил, за разлика от платнените ученически чанти с картинки, които са за малки деца и със сигурност, ако сте студентка, ще ви объркат с ученичка, ако си сложите подобна, предназначена за школци. Кожените раници са за млади дами, които имат свеж поглед върху модата и могат да поберат мечтите си в една от тях, като принадлежности за желаното пътуване или учебниците за любимата специалност, която ще им осигури мечтаната професия.
 
Какво предлага онлайн магазин Bagsmagbg

Ние сме фирма, утвърдена в търговията с кожени  изделия. Имаме дългогодишен опит в тази сфера и  нюх да подбираме най-добрите модели за вас,  нашите клиентни. Онлайн магазинът ни разполага  с богата гама от дамски чанти естествена кожа за  всеки вкус и стил, включително и дамски раници.  Имаме склад и физически магазин в Слънчев бряг,  от където също може да пазарувате. Предлаганите  от нас чанти са красиви, удобни и пасват на  различните стилове в модата.
 
Разнообразие от модели

Ние предлагаме разнообразни модели, които пасват на всеки стил. Разгледайте напите предложения. Ние отговоряме на изискванията на пазара, тъй като днес  може да намерите раници с капси, ципове, магнитно закопчаване, а също и с различни декорации, като допълнителни джобове отвън, пискюли от кожени ресни.

Когато избирате чанта, по отношение на джобовете, повярвайте на максимата на Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" и изберете раница с повече прегради и пространство за вещи.

Съществуват и специални модни ателиета, в които могат да ви изрисуват закупената от вас раница, така че тя да стане уникална. Рисунката върху кожата е перманентна и не се изтрива. Така че и най-скучната чанта, което вече не харесвате или сте взели по грешка, може да се превърне във весела, забавна и красива.

кожени раници, кожени чанти

Коментари