0
0
0

Чанта и тип на фигурата - вижте кой е най-подходящия модел за Вас

Чанта и тип на фигурата - вижте кой е най-подходящия модел за Вас

Знаете ли, че чантата следва да е съобразена с типа фигура, а нейната форма и размер са от решаващо значение за поддържане на правилните пропорции на фигурата? Една добре подбрана дамска чанта може да коригира несъвършенствата, да прикрие недостатъците и да подчертае силните страни на фигурата.
Прочетете как да съобразите формата на чантата с типа фигура и височина.

Много жени избират изключително модерните в момента чанти, които присъстват и сред нашите предложения, които впечатляват с дизайн и изработка. Гамата от чанти, налични на нашия уебсайт е много широка и изобилства на модели, различни цветове, размери и стилове. С мисълта за различните типове дамски фигури, оферираме множество чанти, от чанти-плик до много модерни чанти с ресни, кръгли куфарчета и пазарски чанти. Разглеждайки предложенията, лесно можете да съобразите чантата с типа на Вашата фигура. Достатъчно е да прочетете нашите съвети и можете да се насочите към Вашата мечтана чанта, която ще направи фигурата по-слаба, стройна или ще придобие женствени извивки.

Повечето жени, когато избират чанта, се ръководят главно от естетически ценности, като купуват чантата в тон с обувките, палтото, колана и дори очилата. Само някои от дамите съобразяват кройката и размера на чантата с типа на фигурата. Междувременно чантата, както всеки друг елемент от един аутфит, може да промени пропорциите на цялата фигура. Добре подбраната кройка и размер на чантата може да изтъни и удължи фигурата, а грешният избор ще направи формите ви да изглеждат по-заоблени и силуета да придобие по-масивен вид.

Размерът на чантата, както всеки друг стилизиращ аксесоар, се избира въз основа на изравняване на пропорциите. В модата, както във всяка друга сфера на живота, балансът е най-важното нещо. Следователно всички аксесоари, включително дамската чанта, трябва да са пропорционални на височината и теглото на тялото.

Дамската чанта за слаба жена трябва да бъде толкова “слаба”, колкото и собственичката й. Ако не сте с ръста на моделка и сте много слаби, малка чанта тип клъч ще бъде най-добрият избор. Тази кройка ще направи чантата пропорционална на цялата стилизация и Вашата фигура. Слабите дами с нисък ръст с големи чанти изглеждат по-ниски, а този тип чанти са непропорционално големи спрямо височината им. Ако искате визуално да издължите силуета си и да изглеждате по-високи, изберете чанта с ресни. Тънките и дълги ресни оптически издължават, с такава чанта на рамо или в ръка ще изглеждате по-високи и стройни.

Дамска чанта, която прави фигурата по-слаба и отвлича вниманието от закръглената талия. В този случай също заложете на поддържането на баланс между фигурата, размера и кройката на дамската чанта. За дамите с извивки без ясно изразена талия най-добрият избор е мека, заоблена дамска чанта с размер А4. Ако сте избрали чанта с презрамка, не забравяйте, че тя не трябва да е по-дълга от талията. Ако искате да отклоните вниманието от заобленото коремче, носете чанта под мишницата или заменете дамската си чанта с мешка. Ако искате да отвлечете вниманието от талията си, откажете се от малката чанта-плик или модерните чантички за кръста.

Дамска чанта за много високи жени. Високите жени изглеждат феноменално с модерните през този сезон големи чанти в геометрична форма и просторни пазарски чанти. Сред нашите предложения ще намерите модели досущ създадени за високи дами.

Дамски чанти, които карат силуета да придобие женствени форми. Високите и слаби жени могат да си позволят меки и много големи чанти. От друга страна, високите дами с наднормено тегло трябва да се съсредоточат върху големи, но тънки (плоски) и твърди чанти.

дамски чанти, чанти от еко кожа, чанти от естествена кожа

Коментари