0
0
0

Една чанта за дългогодишна употреба? Тези дамски модели не излизат от мода!

Една чанта за дългогодишна употреба? Тези дамски модели не излизат от мода!

Най-желаната и безвременна дамска чанта, която е постоянно на мода? Този сезон дизайнерите напомнят, че функционалността може да върви ръка за ръка със стила, затова предлагат красиви и класически пазарски чанти, чанти-плик и малки модели с верижка. Търсите модерна дамска чанта, която е подходяща за повечето поводи, включително и за ежедневието? Специално за Вас решихме да разгледаме вечните модели чанти. Вижте ТОП 3 безсмъртни чанти, които ще бъдат хитът на пролетните и летните стилизации през 2023!

Въпреки, че няма фиксирана причина, поради която даден модел чанта е единственият любим, към който непрекъснато посягаме, има няколко класики в модата, които са ценени от всички жени. Когато избираме дамска чанта, обикновено се ръководим от нейния дизайн, размер и функционалност. Въпреки че много различни модели заслужават внимание - ние сме подбрали ТОП 3 на най-охотно и най-често купуваните чанти независимо от сезона. Позволяваме си да кажем дори, че са безсмъртни!

Прочетете по-долу. Може би ще намерите Вашата перфектна дамска чанта?


1. Голяма пазарска чанта

Пазарската чанта, въпреки че е предназначена да побира всичко необходимо, изпълнявайки функция на чанта за поместване на покупки от пазар, все повече царува на модните подиуми на световноизвестни дизайнери. Още през 90-те години, благодарение на Кейт Спейд, пазарската чанта се превърна в един от най-желаните модели сред всички любителки на модерната класика. Елегантна, просторна и удобна - можете да изберете този леко модифициран модел в офиса и за вечерно събитие!

2. Стилна чанта-плик

Не твърде голяма, но не и твърде малка - обичаната от стилните французойки чанта-плик се завръща! И ако предпочитате чантата-плик, тя трябва да се носи през рамо и да е с дълга презрамка. Стои прекрасно със сако, кожено яке или бежов тренчкот. Удобна и най-важното - безвременна! И така, мили дами, чантите-плик неизменно са сред най-големите тенденции от години. И този сезон особено силно затвърждават своята позицията. Фенките на минимализма ще бъдат възхитени.

3. Малка чанта с презрамка тип верижка

Блестящи верижки, цветни сатенени панделки, интересни текстури и форми. През пролетта на 2023 дизайнерите предлагат все по-нови чанти, базирани на класическата форма.
Тези малки “чудесийки” ефектно хващат окото, добавяйки женствен шик към разнообразни стилизации. Трудно е да се намери по-привличащ вниманието аксесоар, който да подчертае кежуал тоалет с дънки. Тези чанти се чувстват чудесно и в компанията на ефирни рокли на цветя, плисирани поли и елегантни платнени панталони. Те са и черешката на тортата с всеки вечерен тоалет. Харесвате ли необикновените аксесоари? Тези малки чанти с презрамка тип верижка вече откраднаха сърцата на любителките на модата!

Както е известно, видовете дамски чанти обхващат доста дълъг списък. Надяваме се обаче, че благодарение на нас ще изберете най-подходящата за Вас. Такава, която ще отговаря на Вашите нужди и перфектно ще пасне на Вашия стил. Когато избирате чанта, която да е подходяща за Вас, наблегнете на комфорта и стила - независимо дали е плажна чанта, малка чанта или спортна чанта, с нея трябва да се чувствате колкото се може най-добре!

чанти от еко кожа, чанта от естествена кожа

Коментари