0
0
0

Раници

Освежи визията си с нова раница. Разнообразие от стилове - официални, елегантни, ежедневни за всеки ден.
Подробни описания с максимално много детайли - обема и размера на раницата, материята, цвят, качество на изработка на дамските раници.
В тази категория представяме: раници от еко кожа, раници от естествена кожа и също така от текстил.
Отлично качество на достъпни цени.

-23%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Един преден външен джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два странични джоба. Една дълга дръжка. Две дълги д..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-35%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Един преден външен джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два странични джоба.Две дълги дръжки, които се регул..
48.00лв.30.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два странични джоба. Две дълги дръжки, които се регул..
52.00лв.38.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Два предни външн джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два странични джоба. Една дълга дръжка. Две дълги дръжки,..
52.00лв.34.99лв.
Купи
-27%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Един преден външен джоб,затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два странични джоба. Една дълга дръжка. Две дълги дръ..
48.00лв.34.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Един преден външен джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два странични джоба. Една дълга дръжка. Две дълги дръжки..
52.00лв.34.99лв.
Купи
-29%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Вътрешен джоб с цип. Един преден външен джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип.Два странични джоба.Една дълга дръжка.Две дълги дръжки, к..
52.00лв.36.99лв.
Купи
-20%
Промоция
0
Дамска раница от промазан плат в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 30см, ширина: 24см, дълбочина: 11см..
35.00лв.27.99лв.
Купи
-20%
Промоция
0
Дамска раница от промазан плат в син цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 30см, ширина: 24см, дълбочина: 11см..
35.00лв.27.99лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в тъмно кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешно голямо отделение, подходящо за лаптоп.Три предни външни джоба, затварящи се с цип.Два странични външни джоба.Дръжките се регулират. Размери: височина: 28с..
42.00лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешно голямо отделение, подходящо за лаптоп.Три предни външни джоба, затварящи се с цип.Два странични външни джоба.Дръжките се регулират. Размери: височина: 28см, шир..
42.00лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Външен преден джоб затварящ се с магнитно копче. Дръжките се регулират. Размери: височи..
35.00лв.25.99лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешно голямо отделение, подходящо за лаптоп.Три предни външни джоба, затварящи се с цип.Два странични външни джоба.Дръжките се регулират. Размери: височина: 28см, ширина: 3..
42.00лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в тъмносин цвят Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Външен преден джоб затварящ се с магнитно копче. Дръжките се регулират. Размери: вис..
35.00лв.25.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа с ефект 3 Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : височина : 39 см, ширин..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в цвят сребро Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : височина : 39 см, ш..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят каки Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височи..
36.00лв.26.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят каки Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височи..
36.00лв.26.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в сив цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височи..
36.00лв.26.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : висо..
36.00лв.26.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в зелен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : висо..
36.00лв.26.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в червен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : вис..
36.00лв.26.99лв.
Купи
-25%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Две малки отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : висо..
36.00лв.26.99лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в цвят кафе Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с две магнитни копчета. Вътрешно голямо отделение подходящо за лаптоп. Две отделения за телефон/документи. Един преден външен джоб, затварящи се капак с две магнитни..
59.00лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в цвят кафеЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Вътрешно голямо отделение, подходящо за лаптоп. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Два странични външни джоба.Изход за USB. Дръжк..
59.00лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с две магнитни копчета. Вътрешно голямо отделение подходящо за лаптоп. Две отделения за телефон/документи. Един преден външен джоб, затварящи се капак с две магнит..
59.00лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с две магнитни копчета. Вътрешно голямо отделение подходящо за лаптоп. Две отделения за телефон/документи. Един преден външен джоб, затварящи се капак с две магнит..
59.00лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Вътрешно голямо отделение, подходящо за лаптоп. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Два странични външни джоба.Изход за USB. Дръ..
59.00лв.
Купи
0
Раница от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Вътрешно голямо отделение, подходящо за лаптоп. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Два странични външни джоба.Изход за USB. Дръж..
59.00лв.
Купи
-38%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят кафе Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Два странични джоба.Дълги дръжки, които се регулират. Ра..
48.00лв.29.99лв.
Купи
-38%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 34с..
48.00лв.29.99лв.
Купи
-38%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят каки Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 34см..
48.00лв.29.99лв.
Купи
-38%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят кафе Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Една преграда затваряща се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Две отделия за телефон/ документи. Един преден външен джоб, затварящ се с магнитно копче. Един заден ..
48.00лв.29.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба - един с цип и един с копче. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират, което позво..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-21%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в цвят горчица Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип.Едно отделение на телефон/документи.Един преден външен джоб, затварящ се с цип.Една къса дръжка. Дълги дръжки, ..
124.00лв.98.00лв.
Купи
-21%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в светлокафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип.Едно отделение на телефон/документи.Един преден външен джоб, затварящ се с цип.Една къса дръжка. Дълги др..
124.00лв.98.00лв.
Купи
-21%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип.Едно отделение на телефон/документи.Един преден външен джоб, затварящ се с цип.Една къса дръжка. Дълги дръжки, ..
124.00лв.98.00лв.
Купи
-21%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип.Едно отделение на телефон/документи.Един преден външен джоб, затварящ се с цип.Една къса дръжка. Дълги дръжки, ко..
124.00лв.98.00лв.
Купи
-24%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в син цвят - трицветна Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Един преден външен джоб, затварящи се с цип.Един заден външен джоб, за..
45.00лв.33.99лв.
Купи
-24%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в син цвят - трицветнаЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълги дръж..
45.00лв.33.99лв.
Купи
-34%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в лилав цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълги дръжки, които се регулират. Размери: ви..
44.00лв.28.99лв.
Купи
-34%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълги дръжки, които се регулират. Размери: ви..
44.00лв.28.99лв.
Купи
-34%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в бял цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълги дръжки, които се регулират. Размери: висо..
44.00лв.28.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Малка дамска раница от еко кожа в светлобежов цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип. Един преден външен джоб, затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 25см, ширина :..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Малка дамска раница от еко кожа в зелен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип. Един преден външен джоб, затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 25см, ширина : 22см,..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Малка дамска раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип. Един преден външен джоб, затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 25см, ширина : 22см, ..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Малка дамска раница от еко кожа в цвят циклама Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип. Един преден външен джоб, затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 25см, ширина : 22см..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Малка дамска раница от еко кожа в розов цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един вътрешен малък джоб, затварящ се с цип. Един преден външен джоб, затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 25см, ширина : 22см, ..
38.00лв.27.99лв.
Купи
Мнения от клиенти
Вяра Косева
Вяра Косева
22/11/2023
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в шарени цветове
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в шарени цветове
Всеки, който я види я харесва. Весела, удобна, красива.....в унисон с летните дрехи е слънчевите лъчи.... ..
Пламен Герговски
Пламен Герговски
21/10/2023
КОД:0215 Мъжки колан от естествена кожа 3,5см в черен цвят
КОД:0215 Мъжки колан от естествена кожа 3,5см в черен цвят
Коранът е прекрасен !!! Най дългият -- 135 см. Черен ...
Антония
Антония
10/06/2023
КОД: 0049 Дамска чанта от естествена кожа в тъмно син цвят
КОД: 0049 Дамска чанта от естествена кожа в тъмно син цвят
Препоръчвам , от естествена кожа, удобна, събира много неща...
юлия
юлия
04/05/2023
КОД: 1224 Дамска раница от промазан плат в светло бежов цвят
КОД: 1224 Дамска раница от промазан плат в светло бежов цвят
Много е удобна и практична!..
Сара Денева
Сара Денева
18/01/2023
КОД : 5025 Дамски портфейл от естествена кожа в червен цвят
КОД : 5025 Дамски портфейл от естествена кожа в червен цвят
Най-удобното, което някога съм имала(прегради,кожа, модел...)!..
София Задурян
София Задурян
08/12/2022
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят каки
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят каки
Много мека кожа, красив дизайн и не на последно място - бърза доставка :) Страхотни сте, благодаря :)..
Иванка
Иванка
30/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
Супер всекидневна удобна чанта..Доволна съм........
Ваня
Ваня
20/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в сив цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в сив цвят
Много е удобна и практична ,аз останах доволна ..
Антоанета Янкова
Антоанета Янкова
09/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
Добро качество за без пари ..
Росица Давидкова
Росица Давидкова
15/03/2022
КОД: 0049 Дамска чанта от естествена кожа в тъмни шарени цветове
КОД: 0049 Дамска чанта от естествена кожа в тъмни шарени цветове
Прекрасна чанта! Много ми харесва! Получих я много бързо след заявката! Успех!..
Промо Оферти
Възползвайте се от нашите Промо Оферти. Голямо разнообразие. Валидни до изчерпване на количествата.
Виж промоциите
Промо Оферти