0
0
0

Раници

0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в тъмнозелен цвят  Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се ..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в червен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изпол..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в сив цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в светлосин цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се из..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в оранжев цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изпо..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използ..
82.00лв.
Купи
-44%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвят  Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип.Външен заден джоб с цип.Дръжките се регулират, което позволя..
39.00лв.21.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа с лаково поркитие в тъмнозелен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа с лаково покритие в сив цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като ч..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в цвят каки Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери: ..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в тъмносив цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Разме..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвятДве големи отделения затварящи се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Външен преден джоб затварящ се с магнит копче.Дръжките се регулират.Размер..
39.00лв.25.99лв.
Купи
-48%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Външен заден джоб с цип.Преден външен джоб с копче. Дълги дръжки, които се регулират. Размери: ..
42.00лв.21.99лв.
Купи
-44%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвят  Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба - един с цип и един с копче.Външен заден джоб с цип.Дръжките се ре..
39.00лв.21.99лв.
Купи
-60%
Промоция
0
 Мини дамска раница от еко кожа с пайети в черен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип и допълнително затваряне с магнит копче.Дълги дръжки, които се регулират. Размери : височина : 20 см, ширина : 21 см, дълбочина : 12 см  ..
24.99лв.9.99лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използ..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изп..
82.00лв.
Купи
-57%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Преден външен джоб с цип.Два странични джоба.Дръжките се регулират.Разме..
35.00лв.14.99лв.
Купи
-57%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Преден външен джоб с цип.Два странични джоба.Дръжките се регулират.Разме..
35.00лв.14.99лв.
Купи
-57%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в цвят какиЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Преден външен джоб с цип.Два странични джоба.Дръжките се регулират.Размери..
35.00лв.14.99лв.
Купи
-50%
Промоция
0
Малка дамска раница/чанта от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Един преден външен джоб затварящ се с цип.Дръжките се регули..
30.00лв.14.99лв.
Купи
-50%
Промоция
0
Малка дамска раница/чанта от плътна и висококачествена еко кожа в сив цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Един преден външен джоб затварящ се с цип.Дръжките се регулира..
30.00лв.14.99лв.
Купи
-68%
Промоция
0
Дамска раница от синтетична кожа в син цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Преден външен джоб с цип.Два странични външни джоба.Дръжките се регулират.Размери: височина: 3..
38.00лв.11.99лв.
Купи
-68%
Промоция
0
Дамска раница от синтетична кожа в кафяв цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Преден външен джоб с цип.Два странични външни джоба.Дръжките се регулират.Размери: височина:..
38.00лв.11.99лв.
Купи
0
Раница от естествена биволска кожа в тъмнокафяв цвят Три големи отделения - две от които затварящи се с цип и едно затварящо се с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи и две места за химикали. За..
170.00лв.
Купи
-18%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в лилав цвят. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип Дълги дръжки, които се регулират. Размери : височина : 27 см, ширина : 24 см, дълбочина : 8 см Производител : Италия Безплатна доставка..
88.00лв.72.00лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в тъмни цветове  Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Преден външен джоб с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : ви..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в масленозелен цвят Едно голямо отделение с цип. Два предни външни джоба с цип. Два задни външни джоба с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : висо..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествен велур в тъмнокафяв цвят Едно голямо отделение с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : височина : ..
45.00лв.29.99лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в тъмнокафяв цвят Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип и с отд..
88.00лв.
Купи
0
Дамска чанта/раница от естествена кожа в червен цвят Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Два предни външни джоба и един джоб на гърба затварящи ..
95.00лв.
Купи
2
Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Два предни външни джоба и един джоб на гърба затварящи с..
95.00лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в тъмнолилав цвят Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : височина : 39 см..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в кафяв цвят . Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Две дълги дръжки.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изпо..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-40%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение затварящо се с ципове и копче.Два вътрешни джоба затварящи се с цип.Две отделения за телефон/документи.Дръжките се регулират.Размери: височина: 30см, ширина: 26см, ..
24.99лв.14.99лв.
Купи
-40%
Промоция
0
Дамска раница от плътна и висококачествена еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Два външни предни джоба затварящи се с цип.Дръжките се регулират.Размери:..
24.99лв.14.99лв.
Купи
-29%
Промоция
0
Раница от плътна и висококачествена еко кожа в светлокафяв цвят Две големи отделения затварящи се с цип.Вътрешен джоб.Преден външен джоб затварящ се с цип.Два странични външни джоба.Дръжките се регулират.   Размери : височина : 37 см, ширина : 31 с..
27.99лв.19.99лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в тъмносин цвят  Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с два ципа. Е..
69.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в кафяв цвят. Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип и с отделен..
88.00лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Две дълги дръжки.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изп..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-44%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа и полиестер в цвят карамелЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Преден джоб с цип.Два странични джоба.Дръжките се регулират.Размери: височина: 28см, ширина: 26см, дълбочина: 12см...
24.99лв.13.99лв.
Купи
-44%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа и полиестер в цвят какиЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Преден джоб с цип.Два странични джоба.Дръжките се регулират.Размери: височина: 28см, ширина: 26см, дълбочина: 12см...
24.99лв.13.99лв.
Купи
-44%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа и полиестер в бежов цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Преден джоб с цип.Два странични джоба.Дръжките се регулират.Размери: височина: 28см, ширина: 26см, дълбочина: 12см...
24.99лв.13.99лв.
Купи
-40%
Промоция
0
Мини дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 19см, ширина: 16см, дълбочина: 8см  ..
14.99лв.8.99лв.
Купи
-40%
Промоция
0
Мини дамска раница от еко кожа в червен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 19см, ширина: 16см, дълбочина: 8см  ..
14.99лв.8.99лв.
Купи
-40%
Промоция
0
Мини дамска раница от еко кожа в цвят каки Едно голямо отделение затварящо се с цип.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 19см, ширина: 16см, дълбочина: 8см  ..
14.99лв.8.99лв.
Купи
-40%
Промоция
0
Мини дамска раница от еко кожа в син цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: височина: 19см, ширина: 16см, дълбочина: 8см  ..
14.99лв.8.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа на парчета, светли цветове Едно голямо отделение с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Два или три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Две дълги дръжки..
45.00лв.29.99лв.
Купи

Освежи визията си с нова раница. Разнообразие от стилове - официални, елегантни, ежедневни за всеки ден.
Подробни описания с максимално много детайли - обема и размера на раницата, материята, цвят, качество на изработка на дамските раници.
В тази категория представяме: раници от еко кожа, раници от естествена кожа и също така от текстил.
Отлично качество на достъпни цени.

Мнения от клиенти
Петя
Петя
15/07/2020
КОД: 9037 Дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в бежов цвят
КОД: 9037 Дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в бежов цвят
Доставката беше много бърза - чантата пристигна в рамките на 24ч. Изглежда по същия начин както на снимките и е много удобна. Екипът беше много любезен...
Гергана Иванова
Гергана Иванова
16/06/2020
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
Бързи и коректни! Взех раницата страхотна е! Благодаря Ви!..
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов
06/05/2020
 КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа в кафяв цвят
Много съм доволен от продукта които поръчах от вас. Благодаря за бърза доставка и страхотно качество, приятелката ми е щастлива..
Ивана Стефанова
Ивана Стефанова
02/05/2020
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
Получих точно това, което очаквах. Мил и отзивчив екип. Поръчката ми беше изпълнена бързо и чантата е без забележки. Благодаря ви!..
Стефания Ганева
Стефания Ганева
09/04/2020
 КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа на цветя в бледо розов цвят
КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа на цветя в бледо розов цвят
Здравейте! Много съм доволна. Чантата е супер. Отговаря на очакванията ми. Изключително коректни, точни и бързи!..
Лято 2020! Супер промоции за супер настроение!
Възползвайте се от нашите летни промоции и си подарете един чудесен аксесоар за лятото.
Виж промоциите
Лято 2020! Супер промоции за супер настроение!