0
0
0

Еко кожа

-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в зелен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/ документи.Един външен джоб с цип.Заден външен джоб с цип.Къса дръжка.Дълги дръжки, които се регулират. Размери: ви..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/ документи. Един външен джоб с цип. Заден външен джоб с цип. Къса дръжка. Дълги дръжки, които се регулират. ..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят каки Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/ документи. Един външен джоб с цип. Заден външен джоб с цип. Къса дръжка. Дълги дръжки, които се регулират. Разме..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/ документи. Един външен джоб с цип. Заден външен джоб с цип. Къса дръжка. Дълги дръжки, които се регулират. Раз..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в бежов цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират,..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в бял цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират, к..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в лилав цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират,..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в розов цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират,..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в син цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират, к..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в цвят какиДве големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират, к..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в цвят цикламаДве големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в черен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.Вътрешна преграда с цип.Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се регулират,..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска чанта/раница от еко кожа в черен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Вътрешна преграда с цип. Вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип. Дръжките се рег..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в розов цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/ документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Едно предно отделение. Два странични малки джоба. Д..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/ документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Едно предно отделение. Два странични малки джоба. Д..
38.00лв.27.99лв.
Купи
-17%
Промоция
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два предни джоба, ..
64.00лв.52.99лв.
Купи
-17%
Промоция
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два предни джоба, ..
64.00лв.52.99лв.
Купи
-17%
Промоция
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два предни джоба, за..
64.00лв.52.99лв.
Купи
-17%
Промоция
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два предни джоба, за..
64.00лв.52.99лв.
Купи
-17%
Промоция
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два предни джоба,..
64.00лв.52.99лв.
Купи
-17%
Промоция
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два предни джоба, ..
64.00лв.52.99лв.
Купи
0
Малка дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в бежов цвят Две отделения, затварящи се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Раницата позволява да се носи и като чанта. Къса ..
36.00лв.
Купи
0
Малка дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Две отделения, затварящи се с цип. Едно отделение за телефон/документи.Два предни външни джоба с цип. Дълга дръжка, която се регулира.Раницата позволява да се носи и като чанта.Къса дръжка..
36.00лв.
Купи
0
Малка дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Две отделения, затварящи се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Раницата позволява да се носи и като чанта. Къса дръ..
36.00лв.
Купи
0
Малка дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в цвят априкотДве отделения, затварящи се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Раницата позволява да се носи и като чанта. Къса др..
36.00лв.
Купи
0
Малка дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят Две отделения, затварящи се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Раницата позволява да се носи и като чанта. Къса..
36.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги д..
58.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръ..
58.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръ..
58.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръжк..
58.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвятДве големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче.Един малък вътрешен джоб с цип.  Две отделения за телефон/документи. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Две дълги дръжки,..
58.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден въ..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в розов цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден въ..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в сив цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външ..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външ..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в червен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден в..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Вътрешна преграда с цип.Преден външен джоб. Един заден външен д..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в тъмносин цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, зат..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в зелен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с ц..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в цвят бордо Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с ц..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един вътрешен малък джоб с цип. Две отделения за телефон/документи.Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ ..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип.Две отделения за телефон/документи.Един преден външен джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. ..
55.00лв.
Купи
0
Дамска раница SILVIA ROSA от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Вътрешен джоб с цип.Две отделения за телефон/документи.Един преден външен джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Два стра..
55.00лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в червен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два вътрешни джоба с цип. Две отделения за телефон/документи. Един преден джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Една дръжка. Две..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два вътрешни джоба с цип. Две отделения за телефон/документи. Един преден джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Една дръжка. Две ..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два вътрешни джоба с цип. Две отделения за телефон/документи. Един преден джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Една дръжка. Две дъ..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в цвят сребро Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два вътрешни джоба с цип. Две отделения за телефон/документи. Един преден джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Една дръжка. Две..
48.00лв.36.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Дамска раница от еко кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два вътрешни джоба с цип. Две отделения за телефон/документи. Един преден джоб, затварящ се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Една дръжка. Две ..
48.00лв.36.99лв.
Купи
Мнения от клиенти
Gg Kk
Gg Kk
24/04/2024
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Чудесна мека чанта, много удобна. Само да отбележа, че нагоре от ципа пространството е неизползваемо, освен големия външен джоб. ..
Tanyo Emiliya Bonevi
Tanyo Emiliya Bonevi
25/05/2023
КОД : 0070 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД : 0070 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
Доволен съм добро качество. ..
Сийка Йорданова
Сийка Йорданова
16/04/2023
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Много хубава чанта,препоръчвам я,благодаря за любезното обслужване и бързата доставка!..
Теди
Теди
20/12/2022
КОД : 0028 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД : 0028 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Коректни и точни, поръчката отговаря на всички мои очаквания. Благодаря ви, страхотни. Дерзайте❤️..
София Задурян
София Задурян
08/12/2022
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят каки
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят каки
Много мека кожа, красив дизайн и не на последно място - бърза доставка :) Страхотни сте, благодаря :)..
Иванка Колева.
Иванка Колева.
02/11/2022
КОД: 0060 Дамска раница от естествена кожа в тъмни цветове
КОД: 0060 Дамска раница от естествена кожа в тъмни цветове
Раничката е прекрасна.Много се радвам,че е това от което имах нужда.Много благодаря и за бързата доставка.Ще я препоръчам на приятелки...
Стефка Петрова
Стефка Петрова
28/09/2022
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Страхотна е получих я и съм доволна благодаря ви.Препръчвам..
Иванка
Иванка
30/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
Супер всекидневна удобна чанта..Доволна съм........
Ваня
Ваня
20/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в сив цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в сив цвят
Много е удобна и практична ,аз останах доволна ..
Антоанета Янкова
Антоанета Янкова
09/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
Добро качество за без пари ..
Промо Оферти
Възползвайте се от нашите Промо Оферти. Голямо разнообразие. Валидни до изчерпване на количествата.
Виж промоциите
Промо Оферти