0
0
0

Естествена кожа

0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в тъмнозелен цвят  Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се ..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в червен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изпол..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в сив цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в светлосин цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се из..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в оранжев цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изпо..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използ..
82.00лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа с лаково поркитие в тъмнозелен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа с лаково покритие в сив цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като ч..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в цвят каки Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери: ..
62.00лв.37.99лв.
Купи
-39%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в тъмносив цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Разме..
62.00лв.37.99лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използ..
82.00лв.
Купи
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Три предни външни джоба с цип. Външен заден джоб с цип.В предното джобче има огледало.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изп..
82.00лв.
Купи
0
Раница от естествена биволска кожа в тъмнокафяв цвят Три големи отделения - две от които затварящи се с цип и едно затварящо се с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи и две места за химикали. За..
170.00лв.
Купи
-18%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в лилав цвят. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип Дълги дръжки, които се регулират. Размери : височина : 27 см, ширина : 24 см, дълбочина : 8 см Производител : Италия Безплатна доставка..
88.00лв.72.00лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в тъмни цветове  Едно голямо отделение с цип.Вътрешен джоб с цип. Преден външен джоб с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : ви..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в масленозелен цвят Едно голямо отделение с цип. Два предни външни джоба с цип. Два задни външни джоба с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : висо..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествен велур в тъмнокафяв цвят Едно голямо отделение с цип. Два предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : височина : ..
45.00лв.29.99лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в тъмнокафяв цвят Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип и с отд..
88.00лв.
Купи
0
Дамска чанта/раница от естествена кожа в червен цвят Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Два предни външни джоба и един джоб на гърба затварящи ..
95.00лв.
Купи
2
Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Два предни външни джоба и един джоб на гърба затварящи с..
95.00лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в тъмнолилав цвят Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба с цип. Заден външен джоб с цип. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. Размери : височина : 39 см..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в кафяв цвят . Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Две дълги дръжки.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изпо..
45.00лв.29.99лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в тъмносин цвят  Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с два ципа. Е..
69.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в кафяв цвят. Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип и с отделен..
88.00лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Две дълги дръжки.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се изп..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница/чанта от естествена кожа на парчета, светли цветове Едно голямо отделение с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Два или три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Две дълги дръжки..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа на парчета. Едно голямо отделение с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоба затварящ се с цип. Две дълги дръжки.Дръжките се регулират, ..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-33%
Промоция
0
Дамска раница / чанта от естествена кожа в черен цвят . Едно голямо отделение с цип. Три предни външни джоба затварящи се с цип. Два външни задни джоба затварящи се с цип. Две дълги дръжки.Дръжките се регулират, което позволява раницата да се..
45.00лв.29.99лв.
Купи
-50%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа с блясък и животински принт в черен цвят. Едно голямо отделение, затварящо се с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Два предни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери: височина: 2..
98.00лв.49.00лв.
Купи
-50%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в сив цвят. Едно голямо отделение, затварящо се с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Два предни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери: височина: 27см, ширина: 22см, дълбочина: ..
98.00лв.49.00лв.
Купи
-50%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа с блясък в златен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Два предни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери: височина: 27см, ширина: 22см, ..
98.00лв.49.00лв.
Купи
-50%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в кафяв цвят. Едно голямо отделение, затварящо се с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Два предни джоба затварящи се с цип. Дръжките се регулират. Размери: височина: 27см, ширина: 22см, дълбочина..
98.00лв.49.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в  черен цвят. Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип. Един въ..
57.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в цвят тиква. Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип. Един вън..
57.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в тъмносин цвят. Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип. Един ..
57.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в  кафяв цвят. Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с цип. Един въ..
57.00лв.
Купи
-34%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в зелен цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
88.00лв.58.00лв.
Купи
-34%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в кафяв цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
88.00лв.58.00лв.
Купи
-26%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Преден външен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 30 см, ширина : 23 см, дълбочина : 1..
108.00лв.79.99лв.
Купи
-41%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в яркочервен цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
98.00лв.58.00лв.
Купи
-41%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в черен цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
98.00лв.58.00лв.
Купи
-41%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в червен цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
98.00лв.58.00лв.
Купи
-41%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в цвят слонова кост. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
98.00лв.58.00лв.
Купи
-41%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в тъмносин цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
98.00лв.58.00лв.
Купи
-41%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в златен цвят. Едно голямо отделение. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Дръжките се регулират. Размери : височина : 23 см, ширина : 24 см, дълбочина : 13 см Производител : Италия Безплатна доставка..
98.00лв.58.00лв.
Купи
0
Дамска чанта / раница от естествена кожа в цвят черно с кафяво  Дръжките се регулират, което позволява чантата да се използва като раница. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Един преден външен джоб затварящ се с два ци..
69.00лв.
Купи
-18%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в цвят вишна. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип Дълги дръжки, които се регулират. Размери : височина : 27 см, ширина : 24 см, дълбочина : 8 см Производител : Италия Безплатна доставка..
88.00лв.72.00лв.
Купи
-18%
Промоция
0
Дамска раница от естествена кожа в кафяв цвят. Едно голямо отделение и един вътрешен джоб затварящи се с цип Дълги дръжки, които се регулират. Размери : височина : 27 см, ширина : 24 см, дълбочина : 8 см Производител : Италия Безплатна доставка..
88.00лв.72.00лв.
Купи
Мнения от клиенти
Петя
Петя
15/07/2020
КОД: 9037 Дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в бежов цвят
КОД: 9037 Дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в бежов цвят
Доставката беше много бърза - чантата пристигна в рамките на 24ч. Изглежда по същия начин както на снимките и е много удобна. Екипът беше много любезен...
Гергана Иванова
Гергана Иванова
16/06/2020
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
Бързи и коректни! Взех раницата страхотна е! Благодаря Ви!..
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов
06/05/2020
 КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа в кафяв цвят
Много съм доволен от продукта които поръчах от вас. Благодаря за бърза доставка и страхотно качество, приятелката ми е щастлива..
Ивана Стефанова
Ивана Стефанова
02/05/2020
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
Получих точно това, което очаквах. Мил и отзивчив екип. Поръчката ми беше изпълнена бързо и чантата е без забележки. Благодаря ви!..
Стефания Ганева
Стефания Ганева
09/04/2020
 КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа на цветя в бледо розов цвят
КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа на цветя в бледо розов цвят
Здравейте! Много съм доволна. Чантата е супер. Отговаря на очакванията ми. Изключително коректни, точни и бързи!..
Лято 2020! Супер промоции за супер настроение!
Възползвайте се от нашите летни промоции и си подарете един чудесен аксесоар за лятото.
Виж промоциите
Лято 2020! Супер промоции за супер настроение!