0
0
0

Чанти

0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Две отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба един от които затварящ се с цип. Един външен заден джоб затварящ ..
37.00лв.
Купи
2
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип. Вътрешен джоб, затварящ се с цип. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Разме..
30.00лв.
Купи
-28%
Промоция
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят - малък размерЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитни копчета. Един малък вътрешен джоб. Един преден джоб. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира..
75.00лв.53.99лв.
Купи
-23%
Промоция
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно основно отделение, затварящо се с цип и допълнително затваряне с капак с магнитно копче. Един вътрешен джоб. Един малък вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон / документи. Един з..
75.00лв.57.99лв.
Купи
-27%
Промоция
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитни копчета. Един малък вътрешен джоб. Един преден джоб. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери : ви..
79.00лв.57.99лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Един малък вътрешен джоб.Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един преден джоб. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. ..
30.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо странично отделение, затварящо се с цип.Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери : височина : 24см, ширина..
30.00лв.
Купи
0
Мъжка паласка паласка WILD'S от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два предни външни джоба, затвярящи се с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Раз..
59.00лв.
Купи
0
Мъжка паласка паласка WILD'S от естествена кожа в светлокафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два предни външни джоба, затвярящи се с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста..
59.00лв.
Купи
0
Мъжка паласка паласка WILD'S от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Два предни външни джоба, затвярящи се с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Раз..
59.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Един вътрешен джоб, затварящ се с цип. Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един преден външен джоб, затварящ се с магнитно копче. Един външен заден д..
52.00лв.
Купи
0
Чанта Basile от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Преден външен джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 17см, ..
176.00лв.
Купи
0
Чанта Basile от естествена кожа в тъмнокафяв цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Преден външен джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 1..
176.00лв.
Купи
0
Чанта Basile от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Преден външен джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 17см, ширин..
176.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Три предни външни джоба, затварящи се с цип.Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 23см, ширина: 16см, дълб..
38.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба, затварящи се с цип. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 24см, ш..
54.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят  - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дъл..
124.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в тъмносин цвят - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга ..
124.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в цвят кафе - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръж..
124.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в цвят кафе Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регул..
128.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятТри големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. ..
128.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта Remer Deri от естествена кожа в син цвят Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, коя..
128.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта Remer Deri от естествена кожа в цвят кафе Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, ко..
128.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта Remer Deri от естествена кожа в кафяв цвят Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, к..
128.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип.Един външен преден джоб, затв..
118.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WAMPUM от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, за..
118.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с цип.Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 26см, ширина: 20см ..
116.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WILD'S от естествена кожа в цвят кафе Две големи отделения, затварящи се с цип.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с магнитно копче. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Една къс..
48.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WILD'S от естествена кожа в черен цвятДве големи отделения, затварящи се с цип.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с магнитно копче. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Една къс..
48.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WILD'S от естествена кожа в кафяв цвят Две големи отделения, затварящи се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с магнитно копче. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Една къ..
48.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Две големи отделения, затварящи се с капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира...
170.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятДве големи отделения, затварящи се с капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира.Размер..
170.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Два външни предни джоба. Един външен заден джоб, затварящ се с цип.Две къси д..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитни копчета.Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Два външни предни джоба.Един външен заден джоб, затварящ се..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип.Две къси дръжк..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип. Един външен заден джоб, затварящ..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта FRANKO от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип.Един външен преден джоб, ..
82.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два външни предни джоба, затварящи се с цип.Един външен заден джоб, затва..
84.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип..
110.00лв.
Купи
0
Паласка паласка от естествена кожа в син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Размери : височина : 17 см, ширин..
25.00лв.
Купи
Мнения от клиенти
Gg Kk
Gg Kk
24/04/2024
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Чудесна мека чанта, много удобна. Само да отбележа, че нагоре от ципа пространството е неизползваемо, освен големия външен джоб. ..
Вяра Косева
Вяра Косева
22/11/2023
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в шарени цветове
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в шарени цветове
Всеки, който я види я харесва. Весела, удобна, красива.....в унисон с летните дрехи е слънчевите лъчи.... ..
Пламен Герговски
Пламен Герговски
21/10/2023
КОД:0215 Мъжки колан от естествена кожа 3,5см в черен цвят
КОД:0215 Мъжки колан от естествена кожа 3,5см в черен цвят
Коранът е прекрасен !!! Най дългият -- 135 см. Черен ...
Tanyo Emiliya Bonevi
Tanyo Emiliya Bonevi
25/05/2023
КОД : 0070 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД : 0070 Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят
Доволен съм добро качество. ..
Сийка Йорданова
Сийка Йорданова
16/04/2023
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Много хубава чанта,препоръчвам я,благодаря за любезното обслужване и бързата доставка!..
Сара Денева
Сара Денева
18/01/2023
КОД : 5025 Дамски портфейл от естествена кожа в червен цвят
КОД : 5025 Дамски портфейл от естествена кожа в червен цвят
Най-удобното, което някога съм имала(прегради,кожа, модел...)!..
Теди
Теди
20/12/2022
КОД : 0028 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД : 0028 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Коректни и точни, поръчката отговаря на всички мои очаквания. Благодаря ви, страхотни. Дерзайте❤️..
София Задурян
София Задурян
08/12/2022
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят каки
КОД: 0034 Дамска чанта от естествена кожа в цвят каки
Много мека кожа, красив дизайн и не на последно място - бърза доставка :) Страхотни сте, благодаря :)..
Иванка Колева.
Иванка Колева.
02/11/2022
КОД: 0060 Дамска раница от естествена кожа в тъмни цветове
КОД: 0060 Дамска раница от естествена кожа в тъмни цветове
Раничката е прекрасна.Много се радвам,че е това от което имах нужда.Много благодаря и за бързата доставка.Ще я препоръчам на приятелки...
Стефка Петрова
Стефка Петрова
28/09/2022
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
КОД: 0060 Дамска раница/чанта от естествена кожа в черен цвят
Страхотна е получих я и съм доволна благодаря ви.Препръчвам..
Промо Оферти
Възползвайте се от нашите Промо Оферти. Голямо разнообразие. Валидни до изчерпване на количествата.
Виж промоциите
Промо Оферти