0
0
0

Чанти

0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип. Един външен заден джоб, затварящ..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип.Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Два външни предни джоба. Един външен заден джоб, затварящ се с цип.Две къси д..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Две отделения за телефон/документи. Един външен преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип.Две къси дръжк..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитни копчета.Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Две отделения за телефон/документи.Два външни предни джоба.Един външен заден джоб, затварящ се..
104.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятТри големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб. Един външен заден джоб, затваря..
52.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WILD'S от естествена кожа в цвят кафе Две големи отделения, затварящи се с цип.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с магнитно копче. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Една къс..
48.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WILD'S от естествена кожа в черен цвятДве големи отделения, затварящи се с цип.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с магнитно копче. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Една къс..
48.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в тъмносин цвят - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга ..
116.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в цвят кафе - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръж..
116.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят  - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дъл..
116.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят - малък размер Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръ..
116.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Три големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регу..
124.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятТри големи отделения, затварящи се с цип и капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. ..
124.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта WAMPUM от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип. Един външен преден джоб, за..
118.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип..
110.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два външни предни джоба, затварящи се с цип.Един външен заден джоб, затва..
84.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в тъмно син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип.Един външен преден джоб, ..
118.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Един външен преден джоб, затварящ се с цип.Един външен преден джоб, затв..
118.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Един външен преден джоб, затварящ се с цип.Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 26см, ширина: 20см ..
116.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.  Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Един външен преден джоб, затварящ се с цип. Един външен заден джоб. Дълга дръж..
110.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Две големи отделения, затварящи се с капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира...
170.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятДве големи отделения, затварящи се с капак с магнитно копче. Един малък вътрешен джоб, затварящ се с цип. Един преден джоб. Един външен заден джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира.Размер..
170.00лв.
Купи
0
Паласка паласка от естествена кожа в тъмносин цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Размери : височина : 17 см, ..
25.00лв.
Купи
0
Паласка паласка от естествена кожа в зелен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Размери : височина : 17 см, шир..
25.00лв.
Купи
0
Паласка паласка от естествена кожа в червен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Размери : височина : 17 см, ши..
25.00лв.
Купи
0
Паласка паласка от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Размери : височина : 17 см, шир..
25.00лв.
Купи
0
Паласка паласка от естествена кожа в син цвят Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Четири предни външни джоба с цип. Външен заден джоб, затварящ се с цип. Регулиращ колан, който позволява носенето на кръста. Размери : височина : 17 см, ширин..
25.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Две отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба един от които затварящ се с цип. Един външен заден джоб затварящ ..
37.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Две големи отделения, затварящи се с цип.  Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 18см, ширина: 12см, дълбочина: 6см..
35.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Три предни външни джоба, затварящи се с цип.Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 23см, ширина: 16см, дълб..
38.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо странично отделение, затварящо се с цип.Два предни външни джоба, затварящи се с цип.Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери : височина : 24см, ширина..
28.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.Един малък вътрешен джоб.Два предни външни джоба, затварящи се с цип. Един преден джоб. Един заден външен джоб, затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. ..
28.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят. Едно голямо отделение затварящо се с цип. Два вътрешни джоба, единият затварящ се с цип и две отделения за телефон / документи. Два предни външни джоба, единият затварящ се с цип, а другият с магн..
108.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят. Две отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Два предни външни джоба един от които затварящ се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с..
37.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Три големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Два предни външни джоба един от които затварящ се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Дълга дръжка, която ..
88.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят.   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно вътрешно отделение за телефон / документи. Два предни външни джоба, единият затварящ се с цип. Един джоб на гъ..
58.00лв.
Купи
0
Чанта / раница от естествена кожа в черен цвят. Едно голямо отделение затварящо се с цип и с магнит копче. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и отделение за телефон / документи. Три предни външни джоба, единият от които затварящ се с цип, а др..
72.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и отделение за телефон / документи. Два предни външни джоба, единият от които затварящ се с цип, а отделно двата затварящи..
29.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа.   Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон / документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Един джоб на гърба затварящ се с цип. Място..
37.00лв.
Купи
Мнения от клиенти
Елеонора Гонева
Елеонора Гонева
23/02/2024
КОД : D309 Дамска чанта от еко кожа в черен цвят
КОД : D309 Дамска чанта от еко кожа в черен цвят
Прекрасна чанта! Благодаря!..
Марияна
Марияна
07/02/2024
КОД: 6499 Дамска чанта Velina Fabbiano в тъмносин цвят
КОД: 6499 Дамска чанта Velina Fabbiano в тъмносин цвят
За 24 часа получих чантата. Направи ми впечатление, че всички детайли по нея са опаковани- дръжки, ципове. Много съм доволна. Благодаря! ..
Дибринка Гебешева
Дибринка Гебешева
23/01/2024
КОД: 0031 Малка дамска чанта от естествена кожа в св. син цвят
КОД: 0031 Малка дамска чанта от естествена кожа в св. син цвят
Много е красива! Отговаря на описанието. И доставката е много бърза. Благодаря!????????♥️..
Николета Иванова
Николета Иванова
03/01/2024
КОД: 6105 Дамска чанта от промазан плат в син цвят
КОД: 6105 Дамска чанта от промазан плат в син цвят
Пратката беше грижливо опакована.Чантата отговаря на описанието в сайта. Благодаря и успешна година!..
Пламен Герговски
Пламен Герговски
21/10/2023
КОД:0215 Мъжки колан от естествена кожа 3,5см в черен цвят
КОД:0215 Мъжки колан от естествена кожа 3,5см в черен цвят
Коранът е прекрасен !!! Най дългият -- 135 см. Черен ...
Сара Денева
Сара Денева
18/01/2023
КОД : 5025 Дамски портфейл от естествена кожа в червен цвят
КОД : 5025 Дамски портфейл от естествена кожа в червен цвят
Най-удобното, което някога съм имала(прегради,кожа, модел...)!..
Иванка Колева.
Иванка Колева.
02/11/2022
КОД: 0060 Дамска раница от естествена кожа в тъмни цветове
КОД: 0060 Дамска раница от естествена кожа в тъмни цветове
Раничката е прекрасна.Много се радвам,че е това от което имах нужда.Много благодаря и за бързата доставка.Ще я препоръчам на приятелки...
Иванка
Иванка
30/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
Супер всекидневна удобна чанта..Доволна съм........
Ваня
Ваня
20/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в сив цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в сив цвят
Много е удобна и практична ,аз останах доволна ..
Антоанета Янкова
Антоанета Янкова
09/05/2022
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
КОД: 1213 Дамска чанта от промазан плат в черен цвят
Добро качество за без пари ..
Промо Оферти
Възползвайте се от нашите Промо Оферти. Голямо разнообразие. Валидни до изчерпване на количествата.
Виж промоциите
Промо Оферти