0
0
0

Чанти от естествена кожа

0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип и допълнително затваряне с копче.Вътрешен джоб с цип.Два предни външни джоба с цип.Външен заден джоб с цип.Дълга дръжка, която се регулира.Размери: височина: 26см, ши..
45.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта/паласка от естествена кожа в черен цвят   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб с цип.Едно външно отделение за телефон/документи.Преден външен джоб с цип.Заден външен джоб с цип.Дълъг колан, който се регулира.Разме..
42.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Три предни външни джоба един от които затварящ се с копче. Заден външен джоб затварящ се с..
44.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят   Три големи отделение, две от които затварящи се с цип и едно затварящо се с копче. Вътрешен джоб с цип и две отделения за телефон/документи. Преден външен джоб с цип. Заден външен джоб с цип. Дълга дръжк..
42.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Три предни външни джоба затварящи се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина: 18см, ширина: 14см..
33.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон / документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип...
65.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Вътрешен джоб затварящ се с цип. Едно отделение за телефон/документи. Два предни външни джоба с цип.Заден външен джоб с цип.Дълга дръжка, която се регулира. Разме..
69.00лв.
Купи
0
Чанта/раница от естествена кожа и естествен велур в черен цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дълга дръжка, която се регулира.Размери: височина: 30см, ширина: 15см, дълбочина:6см..
38.00лв.
Купи
0
Чанта/раница от естествена кожа в лилав цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дълга дръжка, която се регулира.Размери: височина: 30см, ширина: 15см, дълбочина:6см..
38.00лв.
Купи
0
Чанта от естествена биволска кожа в черен цвят  Едно голямо отделение затварящо се с цип. Отделение за телефон/документи.Вътрешен джоб с цип.Преден външен джоб затварящ се с копче. Заден външен джоб с цип.Дълга дръжка, която се регулира. Размер..
115.00лв.
Купи
0
Чанта от естествена биволска кожа в червеникавокафяв цвят  Едно голямо отделение затварящо се с цип. Отделение за телефон/документи.Вътрешен джоб с цип.Преден външен джоб затварящ се с копче. Заден външен джоб с цип.Дълга дръжка, която се регули..
115.00лв.
Купи
0
Чанта от естествена биволска кожа в червен цвят  Едно голямо отделение затварящо се с цип. Отделение за телефон/документи.Вътрешен джоб с цип.Преден външен джоб затварящ се с копче. Заден външен джоб с цип.Дълга дръжка, която се регулира. Разме..
115.00лв.
Купи
0
Чанта от естествена биволска кожа в кафяв цвят  Едно голямо отделение затварящо се с цип. Отделение за телефон/документи.Вътрешен джоб с цип.Преден външен джоб затварящ се с копче. Заден външен джоб с цип.Дълга дръжка, която се регулира. Размер..
115.00лв.
Купи
0
Чанта/раница от естествена кожа в сив цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.Два предни външни джоба затварящи се с цип. Дълга дръжка, която се регулира.Размери: височина: 30см, ширина: 15см, дълбочина:6см..
38.00лв.
Купи
0
Малка чанта от естествена кожа в черен цвятТри предни външни джоба затварящи се с цип. Един джоб на гърба затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина:  17см, ширина: 12см Производител: Италия..
25.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят.   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон и документи. Един преден външен джоб. Размери: височина: 17см, ширина: 27см, дълбочина: 4см..
40.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон и документи. Един преден външен джоб. Размери: височина: 17см, ширина: 27см, дълбочина: 4см..
40.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта/паласка от естествена кожа в черен цвят   Едно голямо отделение затварящо се с цип.Пет предни външни джоба затварящи се с цип. Един джоб на гърба затварящ се с цип. Дълъг колан, който се регулира. Размери: височина: 15см, ширина: 34см, д..
10.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Три основни отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Място на гърба за закачане на колан. Дълга дръжка, която се регулира.Размери: височина: 18см, ширина: 14см..
30.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон. Един преден външен джоб с цип и един преден външен джоб с магнит копче. Един джоб на гърба затваря..
47.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Три големи отделения, две от които затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Един преден външен джоб затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се рег..
34.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Едно отделение за телефон/документи.Два предни външни джоба един от които затварящ се с цип. Един външен заден джоб затварящ с..
47.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип.Три предни външни джоба затварящи се с цип. Един външен заден джоб затварящ се с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери..
47.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Три големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Три предни джоба, един от които затварящ се с цип. Външен заден джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина..
62.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят Три големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Три предни джоба, един от които затварящ се с цип. Външен заден джоб с цип. Дълга дръжка, която се регулира. Размери: височина..
62.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от еко кожа в комбинация с естествена кожа в черен цвят - среден размерТри големи отделения, едно от които затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон / документи.Един преден външен джоб.Един джоб на..
48.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от еко кожа в комбинация с естествена кожа в черен цвят - малък размер Три големи отделения, едно от които затварящо се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон / документи.Един преден външен джоб.Един джоб на..
43.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа.   Две големи отделения затварящи се с цип.Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон.Два предни външни джоба затварящи се с цип.Един джоб на гърба затварящ се с цип.Място за колан.Къса и дълга др..
29.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта/паласка от естествена кожа в черен цвят   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон / документи. Два предни външни джоба затварящи се с цип. Един джоб на гърба затварящ се ..
40.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят.   Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно вътрешно отделение. Един преден външен джоб затварящ се с цип и закопчаване. Място на гърба за закачане на колан. Дъл..
39.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят.   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и отделение за телефон / документи. Един преден външен джоб затварящ се с магнит копче. Място на гърба за закачане на кола..
28.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и отделение за телефон / документи. Два предни външни джоба, единият от които затварящ се с цип, а отделно двата затварящи се ..
26.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят.   Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон / документи. Два предни външни джоба, единият затварящ се с цип. Един джоб на гърба затварящ се с..
42.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип. Четири предни външни джоба, два затварящи се с цип и два затварящи се с магнит копче . Един външен заден джоб затварящ се с ц..
33.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят.   Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и две отделения за телефон / документи. Два предни външни джоба, единият затварящ се с цип, а другият с магнит копче. Един ..
62.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят Едно голямо отделение затварящо се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон/документи. Три предни външни джоба с цип. Един джоб на гърба затварящ се с цип. Дълга дръжка, коят..
45.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в кафяв цвят. Три големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон. Един преден външен джоб с цип и един преден външен джоб с магнит копче. Един джоб на гърба затвар..
39.00лв.
Купи
0
Мъжка чанта от естествена кожа в черен цвят. Две големи отделения затварящи се с цип. Един вътрешен джоб затварящ се с цип и едно отделение за телефон. Един преден външен джоб с цип и един преден външен джоб с магнит копче. Един джоб на гърба затвар..
47.00лв.
Купи
Мнения от клиенти
Петя
Петя
15/07/2020
КОД: 9037 Дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в бежов цвят
КОД: 9037 Дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в бежов цвят
Доставката беше много бърза - чантата пристигна в рамките на 24ч. Изглежда по същия начин както на снимките и е много удобна. Екипът беше много любезен...
Гергана Иванова
Гергана Иванова
16/06/2020
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
Бързи и коректни! Взех раницата страхотна е! Благодаря Ви!..
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов
06/05/2020
 КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа в кафяв цвят
Много съм доволен от продукта които поръчах от вас. Благодаря за бърза доставка и страхотно качество, приятелката ми е щастлива..
Ивана Стефанова
Ивана Стефанова
02/05/2020
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
КОД : 0001 Дамска чанта/раница от естествена кожа в кафяв цвят
Получих точно това, което очаквах. Мил и отзивчив екип. Поръчката ми беше изпълнена бързо и чантата е без забележки. Благодаря ви!..
Стефания Ганева
Стефания Ганева
09/04/2020
 КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа на цветя в бледо розов цвят
КОД : 0005 Дамска чанта от два вида естествена кожа на цветя в бледо розов цвят
Здравейте! Много съм доволна. Чантата е супер. Отговаря на очакванията ми. Изключително коректни, точни и бързи!..
Лято 2020! Супер промоции за супер настроение!
Възползвайте се от нашите летни промоции и си подарете един чудесен аксесоар за лятото.
Виж промоциите
Лято 2020! Супер промоции за супер настроение!