0
0
0

Перфектната дамска чанта - как да изберете, на какво да обърнете внимание, кой модел е най-подходящ?

Перфектната дамска чанта - как да изберете, на какво да обърнете внимание, кой модел е най-подходящ?

Дамската чанта е задължително допълнение към тоалета на всяка жена, която държи на стила. Когато търсите идеалния модел за себе си, въпросът кой е най-подходящ доста често се оказва труден. Предложенията на пазара изкушават с многообразие от дизайни, видове кожи и размери, а модните дизайнери предлагат все по-нови дизайни на дамски чанти. Можем да избираме сред пазарски чанти, удобни чанти-плик или елегантни клъчове, идеални за партита и банкети, така че изборът на перфектната чанта зависи не само от Вашите собствени предпочитания, но и от повода.

Лесно е да се изгубите сред такова разнообразие от чанти, подходящи за различни стилизации. Ето защо сме Ви подготвили малък наръчник за това как различните дизайни на чанти се различават един от друг, с какво да съчетаете всяка чанта и кой модел да изберете според повода.

Почти всяка жена обича да пазарува. Колкото повече модни находки откриваме , докато се разхождаме из магазините, толкова по-щастливи сме. В такива моменти най-добрият приятел на жената е просторната пазарска чанта. Някои от тях имат две дръжки, други имат една презрамка, за да я метнете лесно през рамо, но всички те се отличават с една обща черта - голям капацитет. Пазарската чанта обикновено има правоъгълна или трапецовидна форма, подсилено дъно и едно, максимум две отделения, за да поберете вътре различни вещи. Класическата чанта тип тоте, чието име идва от английската дума tote, е предназначена да побере вещи с различна големина.

Хобо чантата е чанта, леко наподобяваща полумесец, тъй като има заоблено дъно. Обикновено има една дръжка, което позволява да я носите удобно на рамото. Изключително мека е и лесно се приспособява към фигурата на дамата, която я носи. Колкото и покупки да направите по време на разходката си, хобо чантата е подходящ избор, в която може да поместите всичко.

Чантите тип-плик са едни от най-популярните дамски чанти. Имат квадратна или правоъгълна форма, средни размери и дълга презрамка, която позволява да се носят както през рамо, така и кръстосани в стил cross-body. Има причина дамските чанти-плик да царуват в дамския гардероб – те се предлагат в безброй цветове и дизайни, така че пасват на всеки аутфит – от романтичен до бизнес. Те имат обща черта - голям брой вътрешни джобове и изключителен комфорт при носене.

Правилата, свързани с чантите, носени за работа, се управляват от техните собствени закони. При тях няма място за ексцентрични експерименти, така че повечето жени избират класически форми и цветове на чантите. Чантите тип куфарчета са удобство в бизнес стил, тъй като обикновено са изработени от здрава кожа, която изглежда страхотно, дори когато поставите много вещи вътре в нея. Класическите чанти тип куфарчета имат плоско, твърдо дъно и стени, удобни дръжки за носене на чантата в ръка и стилни закопчалки.

Ако Вашата работа не изисква бизнес дрескод, можете да избирате от разнообразни модели дамски градски чанти. Дамските чанти с дълга презрамка за носене в крос боди стил са изключително удобни и стилни. Сред разнообразието от модели ще намерите по-големи или по-малки такива или модерни кръгли чанти в бохо стил, привличащи вниманието на всеки. Дамските чанти с къса презрамка, които могат да се носят в ръка или на свивката на лакътя, са идеални за ежедневно носене. Независимо от размера си, те са чудесно допълнение към ежедневните тоалети.

Никоя жена няма да каже, че има твърде много елегантни чанти в гардероба си. Това е дребен аксесоар, който е черешката на тортата при стилизации за специални поводи и партита, така че колкото повече модели чанти тип клъч има по рафтовете на гардероба, толкова по-добре. Чантата тип клъч е модел, който най-често се носи в ръка, но има и чанти тип клъч и елегантни малки чанти, снабдени с блестяща верижка.

Жените особено обожават чантите тип раница, заради тяхната функционалност. Това са необичайни модели, обикновено с много карабинери, позволяващи лесно разкопчаване и смяна на презрамките. Няколко движения и чантата за рамо се превръща в изключително удобна раница, която лесно може да се сложи гърба.

Независимо кой модел чанта е намерил специално място в сърцето ви, основното правило при избора на чанта е: подчертайте своята уникалност и стил! Изберете модел, с който ще се чувствате страхотно – всяка от нас е различна, има различни предпочитания и нужди – и в същото време всяка от нас е уникална.

дамски чанти, голям разнообразие от модели, избери дамска чанта

Коментари