0
0
0

Мъжките чанти – какво знаем за тях?

Мъжките чанти – какво знаем за тях?

1. Клъч

Изглежда, че това е чисто женски аксесоар и няма нищо общо с мъжете? Това е  погрешно схващане. Тази малка чанта перфектно допълва бизнес костюма и прави образа на мъж стилен и скъп. Мъжкият клъч се различава от дамския най-вече по цветовата гама и обикновено е изработен от кожа, и по-рядко от велур. Никакви допълнителни украшения, всичко е ясно и лаконично, за уверения делови мъж.

Първи, които започват да произвеждат мъжките чанти клъч са Dolce & Gabbana.

2. Куфарче

Старата добра класика, която никога няма да омръзне на мъжете, защото това е най-добрия от мъжките чанти вариант за робота и обучение. Това е не само много красиво нещо, но и изключително удобно и функционално - най-важните неща могат лесно да се намерят там: книги, документи, лаптоп - всичко, от което се нуждае един бизнесмен. Класическото куфарче е изработено от кожа, в черно или кафяво.

3. Tote bag

Това е прототип на голяма женска чанта. Тя се появи съвсем наскоро, но вече успя да се хареса на мъжете. Tote bag е перфектно съчетание както с бизнес костюми, така и със свободен стил. Този универсален аксесоар може дори да замести куфарчето. Материалът може да бъде много различен. Най-популярни са кожените и платнени модели. Цвят - черен, тъмно кафяв, сив, тъмно син. С Tote bag, човек може да отиде на разходка, да пазарува и да работи и ще изглежда изключително стилно.

4. Borsalino

За онези мъже, които не са готови за нови модни тенденции, има традиционен и функционален аксесоар – Borsalino. Ако не искате да държите в ръце голяма чанта или куфарче, тогава Borsalino е най-подходящата за вас от мъжките чанти. Тя е малка, събира всичко, от което се нуждаете - ключове, телефон, портфейл. В сравнение с портфейла и чантата, това е по-бюджетен вариант.

5. Раница

Раницата е изключително универсална мъжка чанта. Всички необходими неща ще се поберат там: неща за спорт, оборудване, обяд и много други. Дизайнът на раницата е различен, материалът също. Ето защо, няма да ви е трудно да си изберете подходящата раница.

6. Messenger bag

Това е най-често срещаният мъжки аксесоар. Messenger bag отдавна много се харесва на мъжкия пол. Това е една от най-удобните от мъжките чанти. Не е голяма, но в нея може да се събере всичко необходимо за работа, обучение или разходка. Носи се през рамо и ръцете остават свободни.

Такава чанта трябва да бъде изработена в минималистичен стил - по-малко джобове, токи, надписи и друг дизайн върху нея, толкова по-добре ще изглежда. Този аксесоар е подходящ за делови дрехи и casual стил.

7. Пътна чанта

Трудно е да си представим модерен активен мъж, който не ходи на бизнес пътувания, пътешествия и други различни пътувания. Разбира се за подобни случаи от различните мъжки чанти, трябва да изберем пътната чанта. Материалът и дизайна може да бъде различен. Тук това не е най-важното, тук приоритет е преносимост, функционалност и надеждност.

Това е основният набор от мъжките чанти. Сред изброените всеки мъж може да се намери това, което му е необходимо за допълване на неговия образ.

Според типа чанта можете да определите, на първо място финансовото състояние на собственика, вид дейност и дори мястото на работа, вкусове и предпочитания, интереси и много други. За щастие на пазара вече има съвременни модели чанти на известни дизайнери и производители. С всеки сезон на рафтовете и онлайн магазините можете да видите новите мъжки чанти от най-интересните стилове.

В момента има тенденция, когато чантите се превръщат в аксесоар стил „унисекс“. Това означава, че разликите между женските и мъжките чанти постепенно намаляват и изчезват, поради което е доста трудно да се разграничи един вид от друг. Във всеки случай, най-важното е чантата да бъде практична, удобна за употреба и стилна. И ние имаме богати предложения за вас в онлайн магазина на Bags Mag BG.

мъжки чанти, кожени мъжки чанти

Коментари
Свързани статии
03/10/2018
Как да разберем характера на жената по нейната дамска чанта
Как да разберем характера на жената по нейната дамска чанта
Можем да разберем характера на жената по нейната дамска чанта. По това каква дамска чанта си купува жената и как я носи можете да и направите психологически портрет.Какви ли не способи са измисляли мъжете, за да разгадаят тайните на жените. Характеръ..
Препоръчани продукти